0

Zo reageerde Anna wintour op Miley Cyrus VMA optredenAan het ordinaire gedrag van Miley Cyrus lijkt geen eind te komen. De twerkende zangeres stond de laatste tijd al niet echt bekend om haar classy uitstraling, maar sinds het over en uit is met ex-verloofde Liam Hemsworth is Miley er niet bepaald beter op geworden.

Veel celebs raken een beetje van het rechte pad nadat hun relatie over is, maar Miley neemt de breuk wel heel slecht op. Dat ze fan is van twerken, was ons al pijnlijk duidelijk geworden tijdens de VMA’s, maar nu bereikt haar trashy gedrag wel een heel hoog niveau. Op haar twitter plaatst de losgeslagen rebel zeer aparte foto’s die weing aan de verbeelding overlaten. Op de kiekjes is te zien hoe Miley – naakt? – twerkt met een aapje op haar rug met de toepasselijke hashtag #twerkinwithadayummonkeyonmyback. Dat je het even weet.

Alsof dat nog niet erg genoeg is, randt de zangeres daarna nog een wannabe Elmo aan. Het harige rode beest lijkt het nog wel leuk te vinden, wij beginnen ons af te vragen waar het toch is misgegaan. Als Miley maar geen nieuwe trend zet met haar hashtags… #twerkinwithamonkey straks als trending topic? Liever niet.

Bekijk de twitpics van Miley hieronder!

twitpic 1twitpic 2

www.twitter.com/mileycyrus

(Beeld: Twitter)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties