0

TWITPIC Gisele Bundchen onder vuur vanwege oorpiercing dochtertjeGisele Bundchen is de gelukkige mama van twee prachtige kinderen. De kleine Benjamin is inmiddels 3,5 jaar oud en zijn jongere zusje Vivian Lake acht maanden.

Net als veel mama’s liet Gisele de oren van haar dochtertje piercen. Dit bleek toen ze een foto op Instagram plaatste van zichzelf met het schattige meisje die twee gouden knopjes in haar oren had en een kettinkje om haar nek. De leeftijd waarop Vivian’s oren gepierced zijn, valt alleen niet in goede aarde bij iedereen.

Bij de show Good Morning America werd gevraagd aan het publiek en aan hun Twitter volgers wat zij ervan vonden. Is acht maanden te jong om gaatjes te laten schieten bij een kind? Hoewel een aantal mensen opkwam voor Gisele, vinden een aantal het echt niet kunnen.

Mensen die Gisele steunen, claimen dat Latino’s de oren van hun kinderen vaak al laten piercen als ze enkel een paar weken oud zijn. Ook wordt gezegd dat het op een jongen leeftijd piercen van de oren, infecties zou voorkomen. Mensen die tegen de gaatjes zijn, zeggen dat het kind er niet zelf over kan beslissen op deze manier en het zielig is.

Wat vinden jullie? Is acht maanden te jong om gaatjes te laten prikken?

"(L)(L)(L)"

“(L)(L)(L)”

Gisele Bundchen op stap met haar dochtertje in new York afgelopen mei

Gisele Bundchen op stap met haar dochtertje in new York afgelopen mei

Gisele Bundchen

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties