0

TWITPIC Doet Lieke van Lexmond aan RamadanOp dit moment zijn er heel veel mensen wereldwijd die overdag vasten vanwege Ramadan. Dit jaar is het nog pittiger dan voorheen; omdat het telkens iets eerder in het jaar komt, is het langer licht op een dag en dat betekent dat de mensen die aan Ramadan doen langer niet mogen eten en drinken.

Stijlicoon Lieke van Lexmond wou weten hoe pittig het is om overdag te vasten en besloot een dag mee te doen aan Ramadan. Het viel natuurlijk niet mee met de hitte. Lieke plaatste een foto op Instagram met daarbij de tekst: “Uit respect dagje vasten meegedaan #ramadan #nieuwsgierig #openminded #geenOordeel/vooroordeel #hittegolf #32graden #dorst! ! #onderwegNaarVastenbreken #documentaireNTR #gelukt!”

Bekijk de foto hieronder!

"Uit respect dagje vasten meegedaan #ramadan #nieuwsgierig #openminded #geenOordeel/vooroordeel #hittegolf #32graden #dorst! ! #onderwegNaarVastenbreken #documentaireNTR #gelukt!"

“Uit respect dagje vasten meegedaan #ramadan #nieuwsgierig #openminded #geenOordeel/vooroordeel #hittegolf #32graden #dorst! ! #onderwegNaarVastenbreken #documentaireNTR #gelukt!”

www.statigr.am/liekevanlexmond

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties