0

TWITPIC Anna Wintour plaatst een selfie op InstagramAnno 2013 spelen social media een grote rol in ons leven. Zelfs politici als Obama gaan ermee aan de slag omdat ze weten hoeveel invloed je ermee kunt uitoefen. Maar Anna Wintour, de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue, moest eerst niets van het gedoe hebben.

Toch lijkt ze langzamerhand de noodzaak van social media als Instagram en Twitter in te zien. Op het Instagram account van de Amerikaanse Vogue werd een foto van Anna geplaatst terwijl ze de nieuwste Vogue voor zich houdt om te lezen met daarbij een oproep aan hun volgers om hetzelfde te doen en daarbij de hashtag #voguestagram te plaatsen.

A big deal omdat Anna Wintour ooit eerder één tweet de wereld in stuurde via het Vogue US account om gelijke rechten voor getrouwde homostellen te ondersteunen.

Bekijk Anna Wintour’s ‘selfie’ hieronder!

"Anna Wintour reads #TheSeptemberIssue. Do you? We would love to see it! Show us your #voguestagram. Photo by @taylorjewell"

“Anna Wintour reads #TheSeptemberIssue. Do you? We would love to see it! Show us your #voguestagram. Photo by @taylorjewell”

www.instagram.com/voguemagazine

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties