0

TWEET ParisGisteravond laat werd het nieuws van het overlijden van Nelson Mandela bekend. Iedereen is geschokt vanwege het treurige bericht en op Twitter laten de celebs weten hun rouw te betuigen, zo ook Paris Hilton.

De steenrijke erfgename heeft redelijk wat domme opmerking op haar naam staan en dat is dan ook de reden dat juist Paris het slachtoffer is geworden van een slechte grap. Vlak nadat het overlijden van Nelson Mandela bekend werd gemaakt stuurde iemand een neptweet uit naam van Paris de wereld in.

“RIP Nelson Mandela. Your “I Have A Dream” speech was so inspiring. An Amazing man.” Hieruit zou blijken dat Paris geen enkel idee heeft wie Mandela is en hem verwarde met Martin Luther King. De tweet ging viral en werd wereldwijd gedeeld. Maar, Paris zou de tweet nooit gestuurd hebben en kwam in actie. “Ik ben net geland en ik hoorde zojuist het verdrietige nieuws over Nelson Mandela. Hij was een held en de wereld is mooier dankzij hem.” “Wie die stomme neptweet heeft gemaakt, heeft geen respect voor de mensen die nu rouwen.”

Bekijk hieronder de neptweet en de reactie van Paris.

rs_560x246-131205161215-2paris-hilton-tweet

Schermafbeelding 2013-12-06 om 08.36.07

Paris Hilton

Paris Hilton

www.twitter.com/parishilton

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties