0

Yes, één van onze favo programma’s om voor thuis te blijven is binnenkort weer op de buis! Want is het niet heerlijk om te kijken naar mensen die er echt een potje van maken op modegebied?

Slonzig, slobberig of juist weer te sletterig: sommige vrouwen weten echt totaal niet hoe ze zich moeten kleden. Of ze zijn het in de loop der jaren minder belangrijk gaan vinden. Want ach, het gezinsleven is al hectisch genoeg, dus waarom je dan ook nog druk maken over die wijde joggingbroek die zo lekker zit? En zo’n ravijndiepe decolleté met hotpants voor in het weekend is toch juist sexy?

Daarover gaat What Not To Wear. En al deze modemissers zijn een doorn in het oog van fashionexperts Clinton Kelly en Stacy London die maar één bestemming weten voor deze stijlloze modemissers: de prullenbak. Met 5000 dollar in the pocket en de kritische adviezen van het meedogenloze modeduo in het achterhoofd mogen de deelnemers een compleet nieuwe garderobe aanschaffen die weer een echte vrouw van ze maakt. Met als finishing touch een complete make-over door een professionele kapper en schoonheidsspecialist. Van slonzig naar stijlvol in slechts twee dagen.

What Not To Wear 9 is vanaf woensdag 2 januari om 21:00 uur te zien op TLC.

www.tlc.nl

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties