0

Dé grote boekenhit van dit jaar is absoluut de erotische trilogie waarvan zo’n beetje iedere vrouw inmiddels het eerste deel, Vijftig Tinten Grijs, heeft gelezen. Het succes van deze boekenreeks is voor Net5 een reden om een hele maand aan dit eerste boek te wijden.

Zo worden we getrakteerd op de mooiste erotische films als Eyes wide Shut, Nine ½ weeks, Original Sin en Basic Instinct. Ook zijn de populaire boeken bij de zender te winnen. Daarnaast zendt Net5 het programma I Love Vijftig Tinten Grijs uit, waarin bekende Nederlanders als Jan Heemskerk, Lange Frans en zijn vrouw, Pauline Wingelaar en Marijke Helwegen hun ongezouten mening geven over alle onderwerpen die voorbij komen in de populaire boekenreeks.

In slechts enkele maanden tijd zijn er wereldwijd miljoenen exemplaren van Vijftig Tinten Grijs verkocht, waarin de literatuurstudente Anastasia Steele tussen de lakens duikt met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey. Inmiddels is ook duidelijk dat er een verfilming komt en is het de grote vraag wie de hoofdrollen op zich gaan namen.

Gordijnen dicht, kaarsjes aan en kijken maar!

Heb jij het boek al gelezen?

www.net5.nl/vijftigtintengrijs

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties