0

Niks leuker dan je vergapen aan de mooiste trouwjurken en verbazen over de meest irritante bruidsmeisjes. Daarom is dit leuk nieuws: de TLC Trouwavond komt terug!

Vanaf november staat de donderdagavond bij TLC weer in het teken van trouwen. Waar TLC-kijkers dit voorjaar konden genieten van heerlijke trouwprogramma’s als Brides of Beverly Hills en My Big Fat American Gypsy Wedding, komt TLC vanaf 1 november met een passend vervolg. De nieuwe TLC Trouwavond begint met een nieuw seizoen van ‘Say Yes to the Dress’, waarin we bruiden volgen die op zoek gaan naar de perfecte bruidsjurk in de beroemde bruidssalon Kleinfeld Bridal in New York. We zien hoe de doorgewinterde staf er alles aan doet om elke bruid compleet tevreden te maken.

Dat moet nog maar blijken in het tweede programma van de avond: ‘Battle of the Brides’. Hierin kunnen twee bruiden een droombruiloft krijgen in een prachtig kasteel ter waarde van 25.000 pond. De enige voorwaarde: ze moeten het feest samen vieren. En op exact dezelfde manier. Dat betekent dat ze overeenstemming moeten bereiken over de setting, het eten, de festiviteiten en… de jurk! Welke bruid krijgt haar zin? De TLC Trouwavond is twee uur lang non-stop genieten van heerlijke, originele trouwprogramma’s.

Say Yes to the Dress is vanaf donderdag 1 november om 21:00 uur te zien op TLC
Battle of the Brides is vanaf donderdag 1 november om 22:00 uur te zien op TLC

De donderdagavond op TLC wordt trouwavond.

www.tlc.nl

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties