0

TV TIP Een nieuwe seizoen van Rachel Zoe vol rode loper stressRachel Zoe is met stip onze favoriete internationale styliste. Hoewel het niet zo goed gaat met haar kledinglijn, kunnen wij voorlopig nog even genieten van The Rachel Zoe Project op televisie.

Vanavond begint namelijk seizoen 3 op TLC. Wat je kunt verwachten? Rode loper stress! De uitreiking van de Golden Globes staan voor de deur en dat betekent meteen alle hens aan dek voor Rachel en haar team. Want met celebrities Kate Hudson, Cameron Diaz, Jennifer Garner en Paula Patton heeft ze maar liefst vier klanten die ze het ultieme ‘rode-loper-moment’ moet bezorgen. Veel voorbereidingstijd heeft ze niet, want ze krijgt pas enkele dagen van tevoren de bevestiging wie definitief gaat.

Ook komen er personele problemen aan bod. Zo moet ze bijvoorbeeld haar goede vriendin Taylor noodgedwongen ontslaan, nadat blijkt dat die haar financieel belazert. Met Brad (ja, die was er toen nog) als nieuwe Style Director en Ashley als kersverse assistente, moeten ze op zoek naar de perfecte jurk en juwelen waarmee de beroemdheden een onuitwisbare indruk kunnen achterlaten.

The Rachel Zoe Project 3 is vanaf vandaag elke woensdagavond om 22:00 uur te zien op TLC.

the rachel zoe project tlc

www.tlc.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties