0

HNTM nieuw seizoenFotoshoots, go sees, catwalks en vooral veel bitch fights: vanavond start weer een nieuwe seizoen van Hollands Next Top Model. En het belooft weer een seizoen vol verrassingen te worden.

Het programma heeft een make-over ondergaan en is in een nieuw jasje gestoken. Daphne Dekkers heeft het presentatie stokje doorgegeven aan voormalig topmodel Anouk Smulders, die in het verleden heeft gewerkt voor Christian Dior, Ralph Lauren en Yves Saint Laurent. Ook door de jury is de bezem gehaald, Glamour-hoofdredacteur Sabine Geurten en de buitenlandse fotograaf Sharon Mor Yosef nemen dit jaar plaats achter de jury desk. Stylist Fred van Leer neemt wederom de coaching rol op zich.

Dit seizoen zal een stuk minder glamorous zijn, de meisjes gaan echt het leven leiden van beginnende modellen. Geen glitter & glamour maar keihard werken en teleurstellingen. De winnares kan zich in ieder geval voorbereiden op een drukke agenda. Tamara, de winnares van vorig jaar, heeft haar droom werkelijkheid zien worden. Ze loopt nu shows tijdens New York Fashion Week en zit samen met Doutzen Kroes in een campagne van Miu Miu.

Het nieuwe seizoen HNTM start vanavond om 21.30 uur bij RTL5.

Hollands Next topmodel

De deelnemers van seizoen 6 van Hollands Next topmodel

fred van leer en anouk smulders

Coach Fred van Leer & presentatrice Anouk Smulders

www.rtl.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties