0

TV TIP Nederlands meisje krijgt make-over bij Plain JaneZijn jullie bekend met het MTV-programma Plain Jane International? Hierin helpt it-girl Louise Roe een meisje dat niet zoveel zelfvertrouwen heeft door middel van opdrachten en een make-over. Het programma wordt afgesloten door een date met de love interest van de Plain Jane.

Aanstaande zondag is het de beurt van Ellen. Deze half-Nederlandse en half-Amerikaanse, die al tien jaar in Brabant woont, is gepest en wil de negatieve tijd definitief achter zich laten. “Van Louise heb ik vooral geleerd dat ik me niet hoef te schamen voor mijn lengte en gewoon hakken kan dragen. Door de hele ervaring en steeds in het middelpunt van de aandacht te staan, heb ik bovendien geleerd dat ik niet bang hoef te zijn om te denken wat anderen van me denken”, aldus Ellen.

Zien dus deze aflevering van Plain Jane International! Aanstaande zondag om 18:55 wordt het uitgezonden en volgende week zijn er herhalingen op woensdag (20.00 uur), donderdag (18.40 uur) en zaterdag (11.25 uur). Zondag 30 december heeft de nieuwe aflevering ook een Nederlands tintje want de opnames zijn gemaakt in Amsterdam!

plain jane nederland louise roe ellen 2

plain jane nederland louise roe ellen 3

plain jane nederland louise roe ellen 4

plain jane nederland louise roe ellen 5

www.mtv.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties