0

Dinsdag 8 september was een zwarte dag in de geschiedenis voor alle fans van Gossip Girl. Hun lievelingsserie werd die dag namelijk verwijderd van Netflix. Paniek alom, want waarom verwijderde de streamingdienst in hemelsnaam Gossip Girl?

Niet lang daarna regende het dan ook klachten. Menig fashionista liet op social media haar onvrede blijken en eiste dat de serie terug zou komen in Netflix' bibliotheek. Om de gemoederen gerust te stellen, ging men er vanuit dat de serie door een technische fout verwijderd was.

Maar, niet veel later bleek dit niet het geval. Wat er dan wel was? Netflix had de rechten van de serie verloren en moest de serie daarom offline halen. Gelukkig voor alle fans van Serena en Blair heeft Netflix alsnog de rechten kunnen verlengen. Nadat de streamingdienst zó veel klachten ontving, zagen ze dan ook geen andere mogelijkheid.

"Hoe meer meldingen, hoe beter. Die worden verzameld, en dan gaat ons content team er mee naar de producenten, zo kunnen we aangeven dat er genoeg klanten op wachten", aldus Netflix. Wij weten wat wij vanavond gaan doen, jij ook?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties