0

TV TIP city girl diariesHeb jij ook zo genoten van reality shows als ‘The Hills’ en ‘The Real Houswives of New York City’? Dan mag jij de nieuwe show ‘City Girl Diaries’ niet missen! Vol girltalk, drama, hot dates, carrière trouble en natuurlijk heel veel fashion.

Deze nieuwe docu serie gaat over vijf stijlvolle best friends die wonen en werken in The city that never sleeps: New York. We volgen de succesvolle dertigers in hun haastige jetset leven terwijl zij hun werk met privé leven proberen te combineren. De vijf vrouwen vormen een hechte vriendengroep die elkaar door dik en dun steunen.

Meet the girls:
Leigh Rossine is een goedgebekte pr-manager die werkt voor een hippe salon in Manhattan. Ze is net moeder geworden en probeert haar carrière met het nieuwbakken ouderschap te combineren. Haar beste vriendin is Marianne Garvey, de gossip queen van de serie, die werkt als columniste voor New York Daily News, maar droomt van een carrière als stand-up comédienne.

Beiden zijn bevriend met Kelly Brady, die ook actief is als pr-manager en supermodellen als Jessica White en Julie Henderson tot haar clientèle rekent. De vierde city girl is Leila Shams, een succesvolle designer wiens aparte ontwerpen worden gedragen door it-girls als Vanessa Hudgens, Ke$ha, Nicki Minaj, Fergie en Kim Kardashian. Tot slot is er nog Raina Setel, een Emmy Award winnende Entertainment & Lifestyle journalist die schrijft voor NBC New York Live. Raina is een pas gescheiden en alleenstaande moeder die zich weer opnieuw in de dating wereld stort, met bijbehorend drama.

Ben jij benieuwd naar het wel en wee van de vijf stylish friends? De serie City Girl Diaries is vanaf 17 september elke dinsdagavond om 20.15 uur op Style TV te zien. Bekijk de promo hieronder!

TV TIP city girl diaries

www.stylenetwork.com

(Tekst: Rosalyn de Lange)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties