0

Als je een fervent gebruiker bent van Instagram bent en ons volgt, dan heb je het vast wel voorbij zien komen; caviar nails. Dit houdt in dat één nagel (of meerdere) bezaaid is met allemaal kleine balletjes wat een heel leuk effect geeft.

Wil jij zelf ook één of meerdere caviar nails maar heb je geen idee hoe je dit moet doen? Wij helpen je uit de brand. Bekijk de tutorial hieronder, volg deze stap voor stap op en het is binnen no time gedaan. Ciaté caviar nails setjes zijn exclusief te koop bij Sephora in Nederland.

Bekijk de tutorial hieronder!

Het setje van Ciaté

Allereerst moet je al jouw nagels lakken met de roze nagellak die in het setje zit (of een andere kleur)

Lak de nagel waar je 'caviar' op wil doen als laatste. Hou je vinger boven het bijgeleverde bakje en strooi er de balletjes op. Druk ze voorzichtig aan.

Breng een topcoat aan zodat de nagellak en de caviar extra goed blijft zitten. Giet de overgebleven balletjes, die in het bakje terecht zijn gekomen, terug in het flesje met behulp van het bijgeleverde trechtertje.

Het resultaat! Wil je de balletjes op elke vinger? Werk dan per nagel: lak het, breng de balletjes erop aan en ga vervolgens door naar de volgende vinger.

www.sephora.nl

(Beeld: Monique van der Woude)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties