0

Gianni Versace coutureVersace is al jarenlang een gevestigde naam in de modewereld en we kennen dan ook allemaal de excentrieke Donatella die er de scepter zwaait. Zij is echter niet degene die dit modemerk heeft opgericht, dat was haar broer Gianni Versace. Inmiddels is het 18 jaar geleden dat hij voor zijn huis in Miami werd vermoord.

Dit kunnen zijn trouwe fans/vrienden natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Er zijn dan ook een aantal grote namen in de modewereld die de designer eren met een Instagram post vergezeld door mooie woorden. Onder andere Naomi Campbell en Christy Turlington, die vaak in zijn designs moesten poseren of lopen, herdachten Gianni op Instagram.

Ook fotograaf Mario Testino sprak zijn dankbaarheid uit over wat de ontwerper voor hem heeft betekend en gedaan aan het begin van zijn carrière.

 • turtlenecks-9
  Een Versace campagne uit 1994.
 • Gianni Versace tribute 1
  @cturlington: "Today marks 18 long years since #GianniVersace's life ended abruptly. I feel lucky to have known and worked with you for as many years as we could. One of my favorite Versace looks photographed by #HerbRitts"
 • Gianni Versace tribute 4
  @mariotestino: "I MISS GIANNI VERSACE. HE WAS THE FIRST TO BELIEVE IN ME. #GianniVersace @Madonna @Versace_Official, 1996."
 • 3
  @iamnaomicampbell: "#LongLive #GianniVersace always in my thoughts #loveyoulwaysandforever ❤️❤️❤️
 • Gianni Versace tribute 2
  @iamnaomicampbell: "#GianniVersace #bestshows #Remembered #18 yrs ❤️

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties