0

Oscar de la Renta Fall 2014 Collection Fashion ShowAl jaren wordt het grootste modespektakel van New York gehouden in het Lincoln Center en laten grote merken zoals Donna Karan, Maison Martin Margiela, Oscar de la Renta en Calvin Klein hun nieuwe collecties zien. Helaas gaat daar snel een verandering in komen.

Een rechter heeft namelijk de organisatie van New York Fashion Week op haar donder gegeven. Speciaal voor de modeweek werden er elk jaar weer bomen en planten gekapt en daarom worden ze er ook van beschuldigd dat ze milieuonvriendelijk bezig zijn geweest. Aan de andere kant brengt de New Yorkse modeweken heel veel geld in het laatje en geeft dit ook weer terug aan de stad, maar dit is aan de andere kant natuurlijk wel dubbel, omdat er bomen verwijderd werden.

De rechter heeft nu uitgesproken dat New York Fashion week moet verkassen naar een andere locatie en de modeweek van februari 2015 zal de laatste ooit zijn die nog in het Lincoln Center wordt gehouden. Over de nieuwe locatie is helaas nog niets bekend. Hopelijk gaat de organisatie dan wel beter op haar tellen passen.

  • Oscar de la Renta Fall 2014 Collection Fashion Show
    Oscar de la Renta Fall 2014

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties