0

TRIAL Michael Kors klaagt Costco aan wegens verkoop tassenDe tassen ontworpen door Michael Kors zijn niet te koop in iedere winkel op de elke hoek van de straat. Niet iedere store mag dan ook de designertassen zomaar aan zijn assortiment toevoegen.

De retailer Costco is aangeklaagd door Michael Kors, omdat ze aan hun klanten hebben laten weten dat ze de designertassen verkopen, terwijl dat helemaal niet het geval is. Vlak voor Moederdag is er een nieuwsbrief uitgestuurd door Costco, waar instond dat ze verschillende designer bags aanboden voor een prijs vanaf 99.99 dollar. Daarbij plaatsten ze een afbeelding van tassen met het herkenbare MK logo.

Costco wordt ervan beschuldigd dat ze nietsvermoedende klanten weghouden bij erkende Michael Kors verkooppunten en ze naar hun winkels lokken. De Amerikaanse ontwerper heeft mensen ingezet om bewijs te halen dat zijn tassen werden verkocht bij de retailer, maar Costco blijkt de tassen helemaal niet te hebben.

Het is voor het warenhuis niet de eerste keer dat er een zaak tegen hen loopt. In het verleden zijn ze namelijk al aangeklaagd door Yves Saint Laurent, Omega en Tiffany & Co.

Designer Michael Kors en model Constance Jablonski

Designer Michael Kors en model Constance Jablonski

www.costco.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties