0

TRIAL M.A.C aangeklaagd wegens herpes door Rihanna's lipstickHet geluk lacht Rihanna toe, nu ze op alle fronten succesvol is. Naast haar zangcarrière, heeft ze haar eigen kledinglijn bij River Island en een make-up lijn bij M.A.C onder de naam RiRi Woo.

Nu is het cosmeticamerk aangeklaagd door de 28-jarige Starkeema Greenidge die de lipstick van Rihanna’s lijn had getest in een pop-up store. M.A.C zou geen nieuwe houder hebben gebruikt voor deze lipstick, maar zou alleen de kleur zelf hebben veranderd. De houder was dus oud en al voor meerdere lipsticks gebruikt. Twee dagen na gebruik, kreeg de vrouw very bad news. Haar dermatoloog constateerde herpes.

Om die reden klaagde ze het merk aan, hopend dat hygiëne voortaan hoger op het lijstje zal staan van M.A.C. Uit de rechtszaak is gekomen dat ze er bewust van hadden moeten zijn dat het onhygiënisch is en dat de mogelijkheid bestond dat het ziektes kon verspreiden.

Wellicht had Starkeema Greenidge er ook aan moeten denken dat het nooit handig is cosmetica op je lippen of ogen te testen vanwege bacteriën en ziektes zoals herpes.

De RiRi Woo collectie van Rihanna voor M.A.C.

De RiRi Woo collectie van Rihanna voor M.A.C.

www.maccosmetics.nl

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties