0

150 KDe Kardashian zusjes zijn anno 2014 de bekendste zusjes over heel de wereld. De dames zijn onwijs druk. Zo hebben ze hun eigen reality-show, een eigen kledinglijn en ook in de cosmetica wereld spelen ze mee met hun eigen collectie.

Over hun make-up merk was meteen al een hoop gedoe; de naam Khroma leek wel erg veel op een ander cosmetica merk wat in 2004 al is opgezet. De zusjes zijn twee jaar geleden aangeklaagd voor plagiaat door de eigenaresse van het merk Kroma (de eerdere variant). Dit proces heeft hun tien miljoen dollar gekost en ook moesten zij de naam van de make-up lijn aanpassen; Kim, Khloé en Kourtney zullen verder gaan onder de naam Kardashian beauty.

De dames wilden zich niet betrekken bij het proces en wilden hun andere activiteiten niet in gevaar brengen. Ze zijn dus akkoord gegaan met de verandering én het geld. Het gaat de dames vooral om hun reputatie die ze geen schade willen toebrengen. Ze hebben dan dus ook gevraagd om geheimhouding van de documenten van hun bedrijfsafspraken om de schade zo beperkt mogelijk te houden.

  • K 500
  • Schermafbeelding 2014-04-25 om 10.16.37
  • DashDolls
    Kim, Khloé en Kourtney Kardashian

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties