0

Oeps, Roberto Cavalli is dit keer misschien wel iets te ver gegaan. De designer wordt geprezen voor zijn opvallende prints maar wordt er nu van beschuldigd een print te hebben gekopieerd van graffiti-kunsternaars uit San Francisco.

De graffiti-kunstenaars John Williams, Victor Chapa en Jeffrey Rubin zijn er heilig van overtuigd dat Roberto Cavalli een print uit hun graffiti kunstwerk in San Fransisco’s Mission District heeft overgenomen. De fashion designer zou de print hebben verwerkt in de Just Cavalli lijn.

De graffiti spuiters eisen dan ook dat hij de print onmiddellijk uit de handel haalt en daarnaast willen ze een dikke schadevergoeding krijgen. Volgens de kunstenaars heeft Roberto de prints niet alleen gebruikt voor kleding, maar echt voor van alles: denk bijvoorbeeld aan rugzakken, tassen en schoenen.

Uit het kamp van de fashion designer wordt gesproken over een misverstand. Het zou nooit de intentie geweest zijn van Roberto om de copycat uit te hangen. Dit verhaal gaat dus zeker nog een staartje krijgen en wordt verder uitgevochten door de advocaten.

www.instagram.com/roberto_cavalli

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties