0

Diptic oranjeOranje is een moeilijke kleur, eentje die we liever niet uitproberen tot het Koningsdag is of om ons nationale voetbalelftal aan te moedigen. Eigenlijk is dat zonde, want oranje kan hartstikke zomers en feestelijk zijn! Ben jij klaar voor een beetje kleur in je garderobe?

Meerdere bloggers laten ons zien dat oranje dan dé manier is, dus zet je over die orangephobia heen en leer hoe je deze lastige kleur stylish in je garderobe kan verwerken aan de hand van een paar zéér goed gelukte bloggerlooks.

1. Begin rustig 
Nog niet helemaal overtuigd van hoe hot oranje is? Doe het dan rustig aan en kies eerst voor een accessoire! Song of Style gaat voor een bruin-oranje Céline Drew tas en begint langzaam met het verwerken van oranje in haar garderobe.

2. Oranje print 
Een andere manier om niet van top tot teen in onze koningskleur te lopen is door het kiezen van een oranje print. Kijk maar hoe zomers dat bij Louise Roe staat!

3. Roestbruin oranje
College vintage kiest voor een roestbruinachtig oranje en combineert dit met de off shoulder trend. Het resultaat is een stylish, boho look die perfect is voor het strand, het park of een festivalletje!

4. Een blazer 
Een blazer of een andersoortig vestje is ook een goede manier om oranje uit te proberen. Een jasje kan je immers uitdoen en combineren met simpele basics eronder. Chiara zorgt ervoor dat haar jasje de eyecatcher blijft door hem te combineren met een wit t-shirt en een donkere jeans.

5. Go hard or go home 
Ben je er klaar voor? Kies dan voor een statement en ga helemaal voor deze nieuwe trend in een oranje gekleurde (maxi)jurk. Tuula Vintage, Maja Wyh en Pandora Sykes laten je zien hoe tóf dat kan zijn!

Heb je helemaal zin gekregen om je garderobe op te vrolijken met wat oranje? Scroll dan verder door naar beneden en bekijk onze orange favourites! Klik op de foto’s om de items te bestellen.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties