0

TRENDAls fashionista loop je het liefst iedere dag op de hoogst mogelijke hakken waar op jij je op en top vrouw voelt, maar nu de winter dichterbij komt is dit niet altijd verstandig. Als de straten straks er bevroren bij liggen of met een dik pak sneeuw zin bedekt, kan jij beter jouw high heels in de kast laten staan en kiezen voor deze trend.

De stoere veter boots zijn de absolute wintertrend als het op schoenen aankomt en zijn voor het gladde en koude weer ook nog eens een onwijs praktische keuze. De laarzen komen vooral plat voor maar voor de fashionista’s die absoluut niet zonder een paar centimeter extra kunnen, zijn ze er ook met een kleine hak.

Het leuke aan deze trend is dat het op veel manieren te combineren valt, zowel vrouwelijk als tomboy. Je zal het misschien niet direct doen, maar de boots kunnen prima gedragen worden onder een rokje of jurkje. Natuurlijk passen ze ook goed onder een skinny jeans of leren broek. Met dit schoeisel aan jouw voeten hoef jij jou nergens meer druk om te maken als je de straat opgaat deze winter.

Bekijk de onderste beelden voor inspiratie. Wil je bestellen? Klik dan op één van de items.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.zalando.nl

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties