0

BOMBERJACKETWe leven inmiddels alweer in het jaar 2015 en we kunnen nog steeds geen genoeg krijgen van fashion uit de jaren 90. De jaren 90 heeft ons mooie herinneringen gegeven zoals de Spice Girls, Backstreet Boys, hoge plateau hakken én bomberjackets voor happy hardcore fanaten.

Tegenwoordig hoef je niet perse te kunnen Hakkûh als je een bomberjacket draagt, want dit kledingstuk is helemaal in een nieuw jasje gestoken door de fashionista’s. Veel liefhebbers hebben standaard een bomberjacket in hun kast hangen, want voor elke jaargetijden kun je het aantrekken. Ook tijdens de winterdagen kun je jezelf ook hullen in een lekkere stoere outfit mét bomberjacket.

Combineer dit jasje bijvoorbeeld met een zwarte broek, witte Nikes en een dikke trui met daaronder een t-shirt met lange mouwen en je look is helemaal on point. Een bomberjack hoef je daarentegen niet altijd te combineren met sportieve schoenen; probeer ook een keer iets nieuws uit met overknee boots, die dit najaar ook helemaal hot zijn.

Bekijk de inspiratiebeelden hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan op één van de shop tips.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: www.pinterest.com )

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties