0

Elke zaterdag laat fashion addict en upcoming styliste Lisa ons dé musthaves van dit moment zien. Ze gaat speciaal voor ons alle webshops af en mixed en matcht de mooiste items met elkaar.

Yes, december! De maand met de leukste borrels en meeste feestjes om je heerlijk glamorous bij aan te kleden. Zo is een goede decembermaand eigenlijk niet geslaagd zonder de nodige bling bling. Bij River Island loop je geweldige goudkleurige sieraden, zoals Aztec-oorbellen en een haaientandketting. Combineer deze gouden accessoires met een geweldige mondvormige clutch van Lulu Guiness en een eenvoudige armband van ModeMusthaves.com. Allemaal in het, juist ja, goud. Een absolute decemberkleur!

De gouden accenten kun je ook perfect doorvoeren in je kleding. Zoals in een wijd rokje van River Island en door geweldige, sexy open high heels van Giuseppe Zanotti aan je voetjes te dragen. Je nagels lak je vervolgens in een contrasterende kleur, zoals mysterieus blauw van OPI. En aan je arm? In de absolute droomwereld bungelt daar natuurlijk every girl’s dream: een Chanel tas.

Klik op het BUY hartje als je jouw favoriet wil bestellen.

(Vormgeving & productie: Lisa Estelle)

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties