0

kate 150Op de catwalk en in alle high fashion magazines zien we meestal skinny modellen met weinig of haast geen borsten. Niet echt geloofwaardig, aangezien de meeste vrouwen wel gewoon met vrouwelijke curves rondlopen.

Er lijkt nu toch een verandering te ontstaan binnen de modewereld. Volgens de Britse editie van Vogue keren volle borsten weer helemaal terug in het modebeeld en is dit mede te danken aan Victoria’s Secret. Door de enorme populariteit van het lingeriemerk werden modellen mét borsten, zoals Adriana Lima, Doutzen Kroes en Miranda Kerr wereldberoemd.

De Britse Vogue lijkt helemaal voor deze nieuwe borstentrend te zijn gevallen, want zij kozen in plaats van een dun model voor de wulpse Kate Upton op de cover van het juninummer. Het model was gekleed in een bikini van Dolce & Gabbana en zag er stunning uit.

Modellen hoeven er tegenwoordig dus niet meer allemaal hetzelfde uit te zien en diversiteit is erg belangrijk geworden. Ontwerpers passen zich steeds meer aan aan vrouwen met een vrouwelijk figuur en dit vinden wij ook zeer terecht! Die vrouwelijke rondingen mogen wat ons betreft veel vaker worden laten zien in de high fashion scene. 

  • kate 500
  • kate vogue 500
    De Britse Vogue cover met Kate Upton

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties