0

TREND beaniesDe beanies mogen weer uit de kast, maar met een gewone muts ben je er dit seizoen niet. Sinds Jil Sander zijn modellen de catwalk opstuurde met op het hoofd een gebreide muts met sluier is het een hit. Fashionista’s en bloggers waren direct enthousiast en waagden zich massaal aan dit gedurfde hoofddeksel.

Twee contrasterende elementen werden samengevoegd bij deze trend en dat maakt ‘m precies zo leuk. De klassieke en elegante sluier wordt gecombineerd met een alledaags en comfortabel item. Dat is ook precies hoe je de beanie draagt. Comfi met een klassieke twist. Zo werd blogster Chiara Ferragni gespot met de beanie. De Blonde Salad droeg de gesluierde muts sporty chic met een sweater en oversized baseball jacket wat een onverwachte draai aan de klassieke veil geeft.

De beanie is een perfecte oplossing om wat glamour aan je wintergarderobe toe te voegen. Die oversized gebreidde trui en warme winterjas krijgen met een sluier opeens een heel andere uitstraling. Je moet wel durven, want reken maar dat je opvalt.

Bekijk de fasionista’s met lef hieronder en doe de nodige inspiratie op. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties