0

Nana AmbrovaTattoo’s zijn al een tijdje helemaal hot in de fashion scene. Met Cara Delevingne voorop gaan de modellen één voor één onder de naald om zichzelf van een eeuwig plaatje te voorzien. Maar, ook voor de minder gedurfde fashionista’s zijn er alternatieven om mee te doen met de trend.

Chanel plakte op haar modellen voor de Spring 2010 show al de nodige temporary tattoo’s en ook de mannen van de Louis Vuitton Spring 2011 show werden voorzien van coole nep tats. Maar, als het aan de make-up artist en designers ligt lopen we dit najaar allemaal met een tattoo prominent in het gezicht.

Hoewel je traantattoo’s en dergelijke doorgaans vooral onder het ooglid van nogal dubieuze types vindt is de facetat aankomende herfst helemaal hot. Giamba voorzag de modellen van kleine symbolen zoals hartjes en infinity tekens. Zou jij deze trend als een serieuze look oppakken?

Wij vonden alvast een aantal kleine tattoo’s voor op je gezicht, of ergens anders natuurlijk. Bekijk de afbeeldingen hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties