0

SHOP TIP TEva'sEerst was daar de gezondheidssandaal, toen gingen de bloggers en fashionista’s massaal met de grijze wollen sokken in hun Birkenstocks en dit jaar is er weer een nieuwe nerd sandaal die dit seizoen van nerdy in één klap naar hip gaat.

Voor de rise to fame van de Teva’s kunnen we Marc Jacobs en Prada bedanken. In 2014 stuurden deze modekoning en koningin hun modellen de catwalk op met aan de voeten een paar onsierlijke, maar o zo praktische, Teva’s. Het duurt altijd eventjes voordat het modevolk zich aan een nieuwe trend waagt, maar het moment is hier en de Teva wordt van alle kanten benoemd tot dé nerd sandaal van 2015.

En eerlijk gezegd zijn wij hier best bij mee, want hoe lekker een paar slippertjes op vakantie ook zitten ze zijn niet voor alle activiteiten even geschikt. Van glibberige bergpaadjes wandelen? Doe maar niet. Paardrijden met slippers? Bij de eerste stap in galop ben je ze al kwijt. Dus, gesp je voeten in die Teva’s en combineer ze à la Marc Jacobs met een Victoriaanse maxi dress of draag ze stoer onder die ripped skinny jeans. En, die geitenwollen sokken kunnen hier ook in, helemaal wandelaarschic in combi met een co-ord.

Bekijk de leukste Teva’s hieronder. Wil je bestellen klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties