0

150Modellen moeten er natuurlijk op en top uitzien en fit zijn is hun belangrijkste taak. De dames brengen dan ook heel wat uren door in de sportschool. Heb je ook dat goede voornemen om iedere dag te gaan, maar lukt het maar niet en vind je gewone fitness saai? Misschien is CityRow dé reden om wel weer de sportschool in te stappen.

Een nieuwe trend op sportgebied is opgestaan. CityRow is helemaal hot&happening in Amerika en ze noemen het ook wel de nieuwe fashion sporttrend, omdat het precies alle gebieden traint die modellen trainen. Daarna krijg je ook de resultaten die de fashionista’s het liefste willen. De mode vrouwen willen intensieve work-out wat ze met deze sessies krijgen. Spierpijn hoort hierbij en natuurlijk ook het gevoel van niet meer kunnen en op willen geven.

CityRow is een groepsles waarbij het roeiapparaat wordt gecombineerd met squats, buikspier-oefeningen en nog andere kracht oefeningen. Zo train je je gehele core en door de verschillende oefeningen is de work-out nooit saai. Tijdens een sessie verbrandt je trouwens zo’n 400-600 calorieën. Dan kunnen we die ijsjes van de zomer ook wel hebben!

Bekijk hieronder een filmpje Is CityRow wat voor jou?

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties