0

TRENDEen zwarte lange jas is misschien wel net zo essentieel als een little black dress. Dit kledingstuk mag echt niet ontbreken in de kast van een fashionista omdat je met dit item écht niet de fout in kan gaan. Nu niet, never nooit niet en ook dit najaar niet.

Van zwarte lange bomberjackets tot classy trenchcoats: zwarte lange jassen zijn helemaal hot! En, wist je trouwens dat de trenchcoat dit jaar 100 jaar bestaat? Het is hét jaar van de trenchcoat! Een goed excuus om er een te gaan aanschaffen dus. Combineer een trenchcoat met een paar stunning high heels óf trek gewoon je sneakers eronder aan voor een wat meer edgy look. Combineer en experimenteer!

Heb je verder nog helemaal geen idee welke zwarte jassen trendy zijn? Wees dan gerust, want wij hebben voor jou tien mooie lange zwarte jassen op een rij gezet, om jou de inspiratie te geven die je misschien wel nodig hebt voor dit seizoen.

Bekijk onderstaande foto’s en bestel direct door op de foto te klikken. Let op, want de eerst vier beelden zijn ter inspiratie en niet online te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties