0

TRENDMove over Isabel Marant sneakerwedge, want er is een nieuwe it-shoe in town! Sneakers zijn dit seizoen hipper dan hip. We zagen het al een beetje aankomen toen de meest vooruitstrevende hipsters er letterlijk met de New Balance en Nike Air Maxjes vandoor gingen. En even later vielen ook Chanel en Dior voor de charmes van de gymp.

De Dior Fusion sneaker is op dit moment zelfs zo hot onder de fashion elite dat deze in London overal zijn uitverkocht! Dan vraag je je toch af hoe een sneaker van 740 pond als hete, vingerbrandende broodjes zo snel over de toonbank kan gaan. Maar, de gympen zijn niet zomaar een par sportschoenen. Deze Dior sneakers zijn couture kunstwerkjes met een rubber zool. De sneakers zijn versierd met kralen, strikjes en pailletten in de vorm van bloemen.

Helemaal weg van de Dior sneaker, maar zit 740 pond voor een gymp niet bepaald in jouw budget? Niet getreurd, wij hebben al het vertrouwen dat de ontwerpers bij Zara heel binnenkort met een look-a-like op de proppen komen die niet zo fab zijn.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.dior.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties