0

pakken trend celebs designers 150Ondanks dat we afgelopen maand overspoeld werden met alle trends voor komend voorjaar, is het nu veel belangrijker om te weten wat in is dit najaar. Daarvoor moeten we even terug naar alle herfst/winter collecties die al eerder dit jaar getoond zijn en daar zat één trend tussen waar de celebs dol op zijn.

De mannelijke pakken die bestaan uit een colbert, nette pantalon en eventueel een blouse hoeven zeker niet alleen gedragen te worden door het andere geslacht. Veel designers bewezen met hun fall 2014 collecties dat deze mannen outfit juist ontzettend vrouwelijk is. Deze look, die voor het eerst door Yves Saint Laurent werd geïntroduceerd, zagen we onder andere voorbij komen bij Stella McCartney, Givenchy en Christian Dior. De ene designer koos voor een strakke variant waardoor de vrouwelijke curves goed uitkomen en de ander juist voor een oversized blazer en losse broek.

De sterren blijken deze herfsttrend goed te snappen en verruilen de jurkjes steeds vaker in voor het mannenpak. Cara en Rihanna dragen niets onder het jasje waardoor er een diep decolleté verschijnt en Emma en Kristen kiezen voor de tomboy stijl met het pak. Eén ding is zeker: dit najaar zijn de suits een absolute trend en kun je er alle kanten mee opgaan!

Wil jij deze herfst jezelf ook graag hullen in deze trend? Wij hebben de leukste mannenpakken voor jou opgezocht. Klik op de items om ze direct te bestellen!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties