0

REVEAL Cara Delevingne inspiratiebron voor wenkbrauwextentionsEr waren tijden dat je wenkbrauwen zo dun mogelijk moesten zijn. Gelukkig is die trend nu voorbij want erg mooi is het niet. Nu zijn juist volle wenkbrauwen populair en niemand minder dan topmodel Cara Delevingne zou één van de redenen hiervoor zijn.

De dikke wenkbrauw is nu zo geliefd, dat een cosmeticabedrijf Lash Perfect zelfs met wenkbrauw extentions komt. De wenkbrauwen worden voller gemaakt met behulp van losse haartjes die tussen de bestaande wenkbrauw worden geplakt. De haartjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en 4 tot en met 8 millimeter lang.

Er wordt gebruik gemaakt van waterbestendige doorzichtige lijm en haartjes blijven zeven tot en met veertien dagen zitten. “Een effect dat potloden en poeders niet kunnen bereiken”, aldus Beverly Piper van Lash Perfect.”Met deze extentions is er de mogelijkheid om vrouwen de dikke wenkbrauwen van Cara Delevingne te geven. Zij heeft vrouwen aangemoedigd trots te zijn op volle wenkbrauwen.”

Vanaf november kunnen vrouwen in Londen hun wenkbrauwen voller laten maken met Lash Perfect. Of het merk ook met de wenkbrauw extentions naar Nederland komt, is nog niet bekend.

cara delevingne wenkbrauwen 1 cara delevingne wenkbrauwen 2 cara delevingne wenkbrauwen 3

www.lashperfect.co.uk

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties