0

cinderella 640 nieuwDisney is al een tijdje bezig hun nieuwe Cinderella (Assepoester) film te promoten, maar dat gebeurt tegenwoordig niet met alleen een trailer in de bioscoop. De remake van de sprookjes klassieker stimuleert namelijk ook beauty- en kledingmerken om mee te liften met het iconische verhaal.

Over ongeveer drie weken komt de film pas uit maar als we zouden willen, kunnen we bij de premiere van top tot teen in een Assepoester outfit ten tonele verschijnen. Wij kregen al de M.A.C. Cinderella collectie binnen, maar we weten niet of we deze dagelijks op kunnen doen: veel glitter! M.A.C. was niet de enige make-up producent die het Disney verhaal gebruikte als inspiratie voor hun kleurenpalet: nagellakmerk Morgan Taylor bracht nagellakjes uit met de bekende Assepoesten kleuren, dus blauw en natuurlijk glitter.

Om het glazen muiltje te eren, werden alle bekende schoenontwerpers opgetrommeld om hun versie van het schoentje te maken, maar nu kan je ook op kleding gebied jezelf als een prinses wanen: Lauren Conrad ontwierp voor haar Kohl’s collectie een Assepoester geïnspireerde collectie met lichtblauwe prinsessenrokken en t-shirts met de opdruk van het glazen muiltje. Mocht je jezelf toch iets te oud voelen: Supertrash heeft een hele leuke Assepoester kinderlijn. Leuk voor je dochter of nichtje!

Bekijk hieronder hoe merken zich hebben laten inspireren door Assepoester!

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties