0

FBZag jij jouw afgelopen shoppingtripje de winkels ook vol hangen met turtlenecks in alle soort en en maten? Ben je er toen met een flinke boog omheen gelopen, de volgende keer loop jij er recht op af want dit item is dé trend van dit najaar.

Tijdens de Fall Fashion Weeks zag je haast bij elke designer de turtlenecks voorbij komen, toen werd op de frontrow nodig wat wenkbrauwen opgetrokken. Nu wordt deze trui met de heerlijke warme col omarmd en is er haast geen fashionista meer die dit item nog niet bezit. Celebs als Olivia Palermo en Kim Kardashian spotten we regelmatig met deze herfstachtige truien aan en jij draagt deze binnenkort ook.

Het fijne aan de turtleneck is dat hij op net zo veel manieren kan worden gecombineerd als alle andere modellen truien. Vooral staat deze trend onwijs leuk op een skaterskirt of leren broek. Daarnaast is een groot voordeel dat een sjaal overbodig wordt, want jou nek is al beschermd met een heerlijk stofje.

Geen idee hoe jij dit kledingstuk moet combineren? Bekijk onderstaande beelden voor inspiratie. Wil je bestellen? Klik dan op de items.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties