0

SHOP TIPNu de herfst bijna echt officieel gaat beginnen brengt het najaar ook weer allerlei nieuwe trends met zich mee waaraan jij je kan wagen. Kon jij deze zomer niet zonder een midirok of een printed trouser, tijdens het komende seizoen moet je echt een Victoriaanse blouse in jouw kledingkast hebben hangen.

De Victoriaanse kledij is een combinatie tussen zedig en goth en uit zich veel in kant. Deze blouse is het kledingstuk voor de dagen dat je absoluut niet weet wat je aan moet trekken, want je kan het op allerlei manier combineren. Je kan hem als een statement stuk dragen op een jeans of als een goede toevoeging onder een jurk. Deze blouse is jouw nieuwe ready to wear item en je loopt er ook nog eens volgens de laatste trend bij.

Wil jij de goth look nog extra benadrukken draag dan op de blouse een chocker, een item dat we het komende seizoen ook nog veel voorbij zullen zien komen. Je midirok die je van de zomer hebt aangeschaft, kan je ook perfect onder de blouse dragen met een paar mooie hakken.

Bekijk onderstaande foto’s om inspiratie op te doen en klik op de items op ze direct te bestellen.

 

www.asos.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties