0

FLUWEELAls echte fashionista loop jij waarschijnlijk je nu al te stressen over wat voor outfit jij moet aantrekken voor de komende feestdagen. Natuurlijk is een paillettenitem altijd geschikt, maar als blingbling niet helemaal jouw ding is dan kies jij voor fluweel.

Fluweel is namelijk een stof dat erg feestelijk overkomt, zonder dat jij lijkt op één van de kerstballen in de boom. Het glanzende zachte materiaal komt in alle soorten en maten en je kan dus helemaal zelf bepalen hoe jij dit combineert. Als jij een geheel fluwelen item iets te goth vindt, kies dan voor een mooi accessoire zoals een tas of een choker.

De fashionable ladies onder ons kiezen voor een feestelijk fluwelen jurkje in prachtig bordeauxrood. Blijf jij tijdens de feestdagen thuis en kijk jij samen met jouw familie naar kerstfilms op de bank? Natuurlijk wil jij er dan alsnog tip top uitzien en daarom trek jij een velvet joggingbroek aan. Met de pencil skirt in deze fijne stof zal jouw outfit een gegarandeerde hit zijn op de Christmas party waar jij belandt.

Bekijk onderstaande beelden voor inspiratie. Wil jij bestellen? Klik dan op één van de items.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties