0

TRENDWe kijken nu al uit naar het voorjaar, de lange zomernachten en bakken in de zon. Helaas hebben we nog zo’n drie maanden te gaan en dan is het nog maar de vraag of weerman Piet Palusma ons mooi weer gaat voorspellen. Hoe heerlijk zou het zijn om even de koude natte winter in ons kleine kikkerlandje te ontvluchten en een ticket te boeken naar een warm land?

Als we nu een glimlach op je gezicht getoverd hebben, dan ben jij vast een van de gelukkigen die lekker een korte vakantie geboekt heeft om eventjes heerlijk te ontspannen. Mocht je naar een prachtig warm tropisch land gaan dan is het natuurlijk héél belangrijk dat je een mooie bikini meeneemt waar je jezelf fijn en sexy invoelt.

Als je nu in paniek schiet omdat je niet weet wat je moet meenemen, dan kun je het beste even meekijken met de shop tips die we voor je op een rijtje hebben gezet. Wij vinden namelijk dat je jezelf best wel een nieuwe bikini of badpak cadeau kan geven. Er zijn talloze verschillende bikini’s en badpakken verkrijgbaar dus er zit voor ieder wel wat wils bij. Enjoy!

Bekijk de bikini’s en badpakken hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan op één van de foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties