0

Heb je binnenkort een trip naar LA op de planning staan? Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar deze stad staat hoog op mijn lijstje! Styliste Danie Bles reist voor haar werk de hele wereld over dus ik vroeg haar naar haar ultieme tips voor L.A.. Lees je mee?

Where to sleep?
The Beverly Hills Hotel: 9641 Sunset Boulevard, Beverly Hills
Een prachtig en uniek hotel met uitstekende service en geweldige kamers. Alleen bij het zien van het interieur ben je al verkocht. By far de beste plek om te verblijven in Los Angeles!

The Beverly Hills Hotel

Where to eat?
Restaurant Tavern: 11648 San Vincente Blvd, Los Angeles
Tavern is een prachtig restaurant met een authentieke sfeer. Zowel voor ontbijt als lunch en diner heb je hier een ruime keuze aan lekkere gerechten. Ook voor de beste cocktails en een heerlijk wijntje moet je hier zeker even langs gaan!

Tavern


Grazias Madre: 8905 Melrose Avenue, West Hollywood
Grazias Madre is hip and happening in LA! Je kunt hier terecht voor de lekkerste veganistische Mexicaanse gerechten en de sfeer is er top.

Where to shop?
The Way We Wore: 334 S. La Brea Avenue, Los Angeles
De beste plek in L.A om mooie designer vintage items te scoren! Van kleding tot tassen, van sieraden tot schoenen.. Alleen om te windowshoppen ben je hier al aan het juiste adres!

The Way We Wore


What Goes Around Comes Around: 159 S La Brea Ave, Los Angeles
We kunnen natuurlijk niet genoeg krijgen van vintage winkels en daarom hebben we nog een adresje om musthave items te shoppen. Bij What Goes Around Comes Around vind je vintage van Chanel tot Celine. Ook in New York en East Hampton vind je deze winkel!

What Goes Around Comes Around

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties