0

Negin reizendeAls Nederlanders zijn wij super trots op Negin, de Amsterdamse die tegenwoordig voor haar blog de hele wereld over reist en internationaal geroemd wordt om haar stijl. Moeiteloos weet zij al haar tripjes te combineren met killer outfits en zij is dan ook dé persoon om ons tips en trics te geven!

Ook de Amerikaanse website My Domaine was benieuwd naar hoe Negin al dat reizen nou precies aanpakt en vroeg er op los. Wij profiteren lekker mee van de antwoorden! Negins ultieme tip is even geniaal als simpel en moeilijk: travel light. Dat betekent dus dat je alleen alle hoognodige spulletjes inpakt voor je stendentrip, hoe graag je ook ‘opties’ wilt hebben. De Amsterdamse plant dan ook al haar outfits van tevoren, maakt er foto’s van en houdt die bij in haar telefoon. Super handig!

De leukste plek waar Negin ooit is geweest, is Istanboel. Het is de combinatie van modern, klassiek, historisch en trendy die ze zo leuk en uniek vindt. Toch was dit niet haar leukste tripje ooit, dat was namelijk een verrassingstrip naar Parijs, die haar liefje Maurits voor haar regelde.

Nog een tip van Negin? Zorg dat je hotel genoeg gezond voedsel serveert bij het ontbijt. Als je veel reist is het belangrijk om gezond te blijven eten en als ze dat in je hotel ook serveren maakt dat het een stuk makkelijker. Ga ook vooraf ook al op zoek naar gezonde eettentjes, dan hoef je daar tijdens een hongerklop niet meer naar te zoeken en voorkom je dat je van ellende maar een stuk pizza naar binnen werkt!

Wil je meer reistips van Negin of andere bloggers zoals Aimee Song? Die vind je hier op My Domaine.

(Beeld: www.instagram.com/negin_mirsalehi)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties