0

louis vuitton travel 150We denken er misschien niet over na, maar reizen is nog helemaal niet zo lang ‘normaal’ voor het gewone volk. Laat staan dat je als vrouw in je eentje de hele wereld over gaat! Gelukkig zijn de tijden veranderd, maar toch blijkt steeds vaker dat we als vrouw nog steeds goed op onszelf moeten passen, wanneer alleen op pad gaat.

In veel landen ben je nog steeds een prooi wanneer je als vrouw alleen reist. Zoals we weten, worden vrouwen in veel landen nog niet gezien als een gelijke voor mannen en vrouwelijke toeristen kunnen hier de dupe van worden. Seksueel geweld en overvallen zijn de meest genoemde siuaties in vrouwonvriendelijke reisbestemmingen. Zoals in veel landen is armoede en een hoog percentage criminaliteit hiervan vaak de oorzaak.

Volgens reisexperts is het voor een vrouw het belangrijkst altijd je instinct te blijven volgen, wanneer je alleen reist. Voelt het niet goed? Doe het dan niet. Ook is het belangrijk om je spullen goed bij je te houden en niet na het donker in je eentje over straat te gaan.

Hieronder kun je de 10 meest onveilige vakantiebestemmingen voor vrouwen vinden volgens de Britse krant Daily Mail:

1. India.
2. Brazilië.
3. Turkije.
4. Thailand
5. Egypte
6. Columbia
7. Zuid-Afrika
8. Marokko
9. Mexico
10. Kenia

  • louis vuitton travel 500

(Beeld: www.louisvuitton.com)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties