0

the royals 150In 2007 was de hele (mode)wereld in rep en roer. Eindelijk kwam er een serie uit na Sex and the City die net zo goed over ongelofelijke stijl ging als over jongens, school, carrières en reputaties: Gossip Girl. Toen in 2012 het zesde seizoen afliep, eindigde er dan ook een tijdperk.

Sindsdien wachten wij op een nieuwe serie die ons modehartje sneller zal laten kloppen. Na deze geduldige jaren worden we beloond. Een nieuwe serie genaamd The Royals is namelijk in aantocht en hiervan wordt gezegd dat het de opvolger is van Gossip Girl! Eén GG-cast member is meegenomen naar deze serie, de knappe ‘cougar’ die samen met Nate bij The Spectator werkt (Liz Hurley).

The Royals is een serie van E!, de allereerste serie met een volledig script, die door E! wordt geproduceerd. De show zal draaien om een koninklijke familie en allerlei heerlijke schandalen die de familie omringen. Knappe prins die te boek staat als rokkenjager? Check. Nog knappere adelijke zussen die vechten om de troon? Check. Een vorstelijk mooie koningin die alles gadeslaat? Check.

Er is pas 1 aflevering van The Royals op E! uitgezonden en nu al is een tweede seizoen voor de serie bevestigd. Wellicht ligt dat aan de goede marketing van de serie? Iedereen was namelijk in rep en roer toen er een naakte man uit Buckingham Palace sloop, dit bleek dus mooi een marketingactie voor de eerste aflevering van The Royals te zijn!

Een zenddatum op Nederlandse televisie is nog niet bekend. Stiekem via het internet kijken dan maar? Bekijk hieronder alvast de trailer!

(Beeld: www.uk.eonline.com/shows/the_royals)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties