0

150 chanelChanel ontkomt niet aan na-aperij taferelen. Het Franse modehuis heeft veel te maken met copycats, maar zou laatst de aanklacht tegen het Amerikaanse What About Yves label hebben laten vallen. Het label zou een logo van Chanel hebben gepikt met daarop een Ghostbuster figuur.

Volgens eigenaresse Jeanine Heller heeft Chanel de aanklacht laten vallen omdat ze het hadden ingediend tegen de verkeerde persoon. “What About Yves is een onderneming en Chanel kan volgens de Amerikaanse wet de eigenaar van een onderneming niet aansprakelijk stellen voor schade. Je zou toch denken dat een groot bedrijf als Chanel zoiets eerst wel uit zou zoeken”, aldus Jeanine. Ze is dus totaal niet impressed door de actie van Chanel.

Het Amerikaanse label lijkt dus de dans te ontspringen want dit had natuurlijk ook heel anders kunnen uitpakken. Rondom het Chanel kamp blijft het tot nu toe stil en is er nog niet gereageerd op de uitspraken van de eigenaresse. Op de website van What About Yves worden er grapjes gemaakt. De t-shirt en sweatshirt worden namelijk omschreven als “de shirts waar veel ophef om is ontstaan. Gelimiteerde editie. Geen Chanel.”

Bekijk de kledingstukken hieronder.

  • 65ca9566dc7e998ada13319df156a13e
  • 7759b3ddd60c6a1886aa711f72496aa8

www.whataboutyves.com

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties