0

toi-vrijdag-5-december-1 10Als jij de afgelopen dagen steeds meer moeite krijgt om jouw bed uit te komen doordat het zo koud is, ben je vast ook heel erg toe aan weekend en vooral aan lekker uitslapen. Morgen kunnen we, als we willen, de hele dag in ons bed blijven maar als je dan toch de deur uitgaat doe je dit in deze fabulous outfit.

Krijg jij al de rillingen bij de gedachten om met dit weer een jumpsuit aan te trekken? Je kan dit item op onwijs veel manieren combineren zodat het zelfs in de winter nog warm zit. Dit exemplaar mag dan wel geen mouwen hebben, maar dit los je heel simpel op door een chique witte blouse eronder aan te trekken. Niets is met de kou heerlijker dan om een lekkere dikke warme jas te dragen waar jij je helemaal in kunt verstoppen. Kies niet voor het standaard zwart of grijs, maar ga voor deze prachtige donkerrode variant.

Op jouw hoogste hakken kom je niet snel van A naar B en dat is op dit moment noodzakelijk om snel weer aan de warme chocolademelk te kunnen gaan. Trek daarom deze gemakkelijke sneakers aan, die ook met de winter een grote trend blijven. Blauwe lippen van de kou zien er niet bepaald charmant uit, camoufleer dit door een knallende rode lipstick te dragen.

Bekijk de look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op onderstaande linkjes.

Lipstick
Jas
Blouse
Jumpsuit
Sneakers

  • toi-vrijdag-5-december-2 500

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties