0

Who-run-the-world--1De winter lijkt nu echt begonnen en de nachten tikken soms zelfs het vriespunt al aan. Om die kou een beetje goed door te komen is een lekkere warme trui om in weg te kruipen geen overbodige luxe.

Denk jij bij het woord sweater vooral aan een grote gebreide trui waar geen vorm in zit? Think again, want deze sweater van V&D is juist vrouwelijk én fashionable. En het allerbelangrijkste met dit weer; door de fluffy stof ook nog heerlijk warm en comfortabel. Geef de rest van je outfit datzelfde vrouwelijke en zachte tintje door te kiezen voor een lila/roze kleur.

Deze broek geeft je look net even een andere touch dan die eeuwige spijkerbroek en past qua stijl perfect bij de trui. Maak je outfit af met dit bijpassende fake fur jasje voor wat extra warmte. Voer ook in je accessoires de roze kleur door met dit armbandje en koptelefoon om onderweg je favoriete muziek te luisteren. Het keywords van deze outfit zijn vrouwelijk maar comfortabel, dus kies voor deze sneakers met een vrolijk roze printje.

Bekijk de look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande linkjes.

Who-run-the-world--2Broek
Sweater
Jas
Koptelefoon
Armband
Sneakers

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Marijn Post)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties