0

toi-vrijdag-14-november-1 150Staat jouw agenda ook weer vol met allerlei leuke afspraken die jij dit weekend hebt? Natuurlijk is dit helemaal geen probleem, maar dan wil je natuurlijk wel bij al jouw vrienden een fashionable indruk achter laten en dat zit zeker goed met deze tomorrow’s outfit inspiration.

Een outfit zegt meer dan duizend woorden en vooral die in het weekend gedragen wordt moet op en top fashion zijn. Western is op dit najaar nog steeds helemaal hot en zagen we al veel op de catwalk verschijnen. Met deze gave bruine jas ben jij in één klap een cowgirl, net zoals Miranda Kerr tijdens afgelopen Paris Fashion Week. Een groot deel van jouw bovenbenen zie je niet door de lange jas, maar daarom leggen we het accent op de knieën door deze ripped jeans.

Geen Western look is compleet zonder een fringe item en die voeg jij aan jouw outfit toe met deze handige schoudertas. Door al het gevlieg en geren van afspraak naar afspraak kan het al snel gebeuren dat jouw lokken door de war gaan, maar niet met deze hoed. Het enige wat jij nog nodig hebt is een paar killer heels, zodat jouw vrienden je al van meters ver kunnen zien aankomen.

Bekijk de look op onderstaande foto. Ben je fan van de outfit en wil je deze bestellen? Klik dan op onderstaande linkjes.

Hoed
Jas
Broek
Tas
Schoenen

  • toi-vrijdag-14-november-2 500

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties