0

toi-donderdag-25-september-1 150Morgen is het eindelijk weer vrijdag en we hoeven dus nog maar één dagje door te komen voor dat we weer ‘WEEKEND’ kunnen roepen! In het weekend mogen we ons best een beetje uitdossen en daar beginnen we morgen al mee. Kom maar op met alle glitters en pailletten!

Met deze outfit zal niemand jou over het hoofd zien, ondanks dat hij heerlijk casual is. Bij geen enkele vrouw mag een blauwe skinny jeans in haar kast onbreken en deze van Nelly zit als gegoten! De All Stars sneakers zijn nog steeds helemaal hip en vooral deze met een leuke sterren en streepjes print. De top is bij deze look de absolute eyecatcher, door alle pailletten in de kleuren rood en wit!

Als je de top nog niet glitter en glamour genoeg vindt, dan kan de clutch met de lipstick erop absoluut niet ontbreken. Door deze blauwe glitsy tas heb je haast een zonnebril nodig en die heb jij als vrouw natuurlijk bij je! Deze rode cat eye sunnies maken de look helemaal af en jij zal zeker de show stelen op de vrijdagmiddag borrel!

Kan jij niet wachten om je te hullen in deze glitter outfit? Klik dan op onderstaande linkjes om het direct bij elkaar te shoppen.

Zonnebril
Shirt
Clutch
Jeans
Schoenen

  • toi-donderdag-25-september-2 500

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties