0

toi-dinsdag-16-september-1 150De eerste twee dagen van de week zijn voorbij dus voordat je het weet is het weekend. En hoe kun je de week nou beter doorbrengen dan in een mooie outfit? De look van vandaag is er eentje waarin menig blogger zich thuis voelt.

Deze zwart-witte minimalistische outfit wordt veel gespot bij bloggers en fashionista’s en dus heel geschikt voor de woensdag. De nette witte pantalon kan op veel manieren gecombineerd worden, maar morgen kies je voor een simpel zwart t-shirt. Uiteraard kun je deze look erg chic maken door er killer heels onder aan te trekken, maar comfy slippers zijn ook prachtig. Doet dit schoeisel je denken aan je vader op een zondagochtend met zijn sokken erin? Geen paniek want anno 2014 zijn ze erg geschikt om fashionable de deur uit te kunnen!

Door de juiste accessoires laat je je outfit opleven en dit zal prima lukken met deze faux fur clutch. Deze aaibare bag is uniek en de oranje streep geeft gelijk wat kleur aan jouw outfit. Het wordt weer heerlijk zomers weer en het zonnetje gaat schijnen, dus mag absoluut een zonnebril niet ontbreken. Deze met ronde glazen is lekker hippie-achtig en past perfect bij de rest van de look.

Bekijk de look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van onderstaande linkjes.

Zonnebril
Shirt
Tas
Broek
Slippers

  • toi-dinsdag-16-september-2 500

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties