0

toi-dinsdag-28-oktober-1 150Zijn de zwarte saaie mantelpakjes totaal niet jouw ding, maar hullen al jouw collega’s zich daarin op kantoor? Je kunt dan moeilijk komen aanzetten met een paar ripped jeans, maar wel met dit kittige pakje.

Animal printjes zijn ook dit najaar nog steeds hartstikke hot en deze worden ook gebruikt voor nettere kledingstukken. Nadat Kim Kardashian de pencil skirt op de kaart heeft gezet kan deze absoluut niet meer ontbreken in jouw garderobe, laat staan met een tijgerprint. Om één geheel te creëren kan het colbert in dezelfde print niet ontbreken en haalt volledig jouw wilde kant naar boven.

Is Kim Kardashian jouw inspiratiebron voor morgen, dan kies je ervoor om niets onder het jasje aan te trekken en jouw boobies lekker vrij te laten. Wij geven de voorkeur aan een nette blouse in de kleur wit of zwart om het niet al te bont te maken. Onder zo een kittige outfit mogen natuurlijk een stel hoge hakken niet ontbreken.

Kies jij voor de stijl van de reality ster en ga je morgen goed pronken met jouw voorgevel? Doe dan wel deze olijfgroene sjaal om als je naar buiten gaat, voordat je eindigt met een flinke longontsteking. Daarnaast moet je ergens jouw spullen in kwijt kunnen en het formaat van de Balenciaga bag is perfect voor alle gelegenheden.

Bekijk de look hieronder. Wil je deze bij elkaar shoppen? Klik dan op de onderstaande linkjes.

Blazer
Rok
Sjaal
Tasje
Schoenen

  • toi-dinsdag-28-oktober-2 500

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties