0

toi-vrijdag-9-januari-1We houden ons nog steeds aan het goede voornemen om in 2015 opvallendere modelooks samen te stellen. Ook morgen gaan we shinen op de zaterdag. Hoewel het een warm weekend belooft te worden, lijkt het erop dat ons ook een enorm nat weekend te wachten staat. Met zo’n 90% kans op regen zit het er dik in dat we het niet droog gaan houden.

Maar, hierdoor laten wij ons natuurlijk niet uit het veld slaan. Dit is geen excuus om dit weekend je onder een dekentje op de bank te verstoppen en alleen op te staan voor een nieuwe kop thee. Deze zaterdag ga je erop uit in een opvallende leopard jas die je combineert met je favoriete skinny jeans. Onder de jas kies je voor een fijne rode sweater. Omdat de jas zelf al een enorm statement maakt houdt je de rest van je outfit rustig. Geen opvallende it-bags, geen opvallende kettingen of andere sieraden een ook je schoenen blijven subtiel.

Boodschappen doe je met een canvas tasje en  op de zwarte enkellaarsjes. Bekijk de look hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande links.

Jas
Trui
Tas
Broek
Schoenen

  • toi-vrijdag-9-januari-2

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Vormgeving: Linsey Sijmons)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties